Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Higiena Deptox Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii dezinsectie
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Dezinsectia este actiunea de combatere a artropodelor daunatoare pentru sanatatea oamenilor si animalelor. Insectele, acarieni, vehiculeaza si transmit (direct sau indirect) boli infecto-contagioase si parazitare, fiind necesare masuri de prevenire si combatere. Astfel, dezinsectia este de doua feluri:

profilactica (preventiva), cu scopul impiedicarii inmultirii si raspandirii daunatorilor. Are un caracter permanent, acest tip de dezinsectie facandu-se o data la 3 luni.

terapeutica (de combatere), cu scopul de a distruge si a indeparta insectele. Se realizeaza in mod repetat asupra focarului, la intervale de 10-14 zile, fiind urmata de dezinsectia profilactica.

Dezinsectia se realizeaza in urmatoarele sectoare: locuinte, spatii comune, birouri, banci, spitale, scoli, hoteluri, sedii comerciale si industriale, asociatii de locatari, agenti economici, etc. Substantele folosite: forttox b, getox, crak down, empire 20, diacap, malakol,goliath gel, etc sunt destinate combaterii urmatorilor vectori: tintari, muste, molii, fluturi, viespi, gindaci de bucatarie, purici, plosnite, furnici, coropisnite,etc.
Din Gura in Gura